Ugostiteljstvo

Hotel Klek nalazi se 3 km od izlaza s autoceste Zagreb – Rijeka; raspolaže s 10 smještajnih jedinica, klimatiziranim restoranom, besplatnim internetom u cijelom hotelu, i velikim besplatnim parkiralištem koje se nalazi ispred hotela, koje se preko noći čuva i osvijetljeno je.

Grad Ogulin je smješten u prostranoj udolini Karlovačke županije na prijelazu iz Gorskog kotara u Liku, te se nalazi podno planine Klek.
Grad Ogulin poznat je po Ivani Brlić-Mažuranić rođenoj 18. 04. 1874. godine; tako se Ogulin može pohvaliti Ivaninom kućom bajke koja je multimedijalni i interaktivni Centar za posjetitelje. Utemeljenje grada Ogulina vezano je uz Bernardina Frankopana, najslavnijeg hrvatskog plemića, te tako grad Ogulin ima Frankopanski kaštel odnosno Frankopansku kulu gdje je smješten Zavičajni muzej. Ogulin se također može pohvaliti Frankopanskom gardom nastalom 30. svibnja 2004. godine.
Kroz grad Ogulin protječe rijeka Dobra, i ponire u Đulinom ponoru koji se sa spiljom Medvedicom nastavlja u najduži speleološki objekt Hrvatske. Ogulinom protječe i rijeka Mrežnica; njezinom pregradnjom nastalo je jezero Sabljaci, jedanaesto jezero po veličini u Hrvatskoj, koje pruža velike mogućnosti za rekreativce, ribiče, plivače, veslače, za ugodne šetnje i vožnje biciklom, također se održavaju veslačke regate.
Na zapadnoj strani Ogulina smjestila se je planina Klek visoka 1181 m; zahvaljujući čudesnom obliku odredište je mnogih planinara, alpinista, botaničara, putopisaca i ljubitelja prirode. Planina Klek predstavlja kolijevku hrvatskog planinarstva i alpinizma te je zbog toga 1874. godine utemeljeno planinarsko društvo.
Također se u nedalekoj blizini nalazi i Bjelolasica te Bijele i Samarske stijene zanimljive skijašima, planinarima i izletnicima.
Na drugu stranu grada Ogulina od Kleka se za oko 1 sat vožnje može doći do Nacionalnog parka Plitvička jezera, gdje će mnogi moći uživati u krajoliku.
Svake godine se tokom mjeseca lipnja održava Ogulinski festival bajke, koji je šteta ne posjetiti jer se u nekoliko dana vraćamo u život vilenjaka, princeza i prinčeva, i raznih likova Ivane Brlić-Mažuranić.
Po ovom kratkom opisu grada Ogulina smatramo da će si svatko naći nešto što ga zanima ovisno o tomu voli li planinariti, voziti bicikl, razgledati, plivati, ili jednostavno uživati u krajoliku grada Ogulina koji se smjestio podno planine Klek koja ga čuva.

HOTEL KLEK RASPOLAŽE S 10 SMJEŠTAJNIH JEDINICA, 30 LEŽAJEVA,
OD ČEGA : 8 TROKREVETNIH SOBA, 1 OBITELJSKA ZA ČETIRI OSOBE I 1 APARTMAN S DVOKREVETNOM SOBOM.
U CIJELOM HOTELU MOGUĆE JE KORISTITI BESPLATNI INTERNET.

CIJENE ZA NOĆENJE PO OSOBI S DORUČKOM
ZA JEDNU OSOBU 240,00 kn
ZA DVOKREVETNU SOBU PO OSOBI 180,00 kn
ZA TROKREVETNU SOBU PO OSOBI 160,00 kn
ZA ČETVEROKREVETNU SOBU PO OSOBI 160,00 kn

RESTORAN RASPOLAŽE S 80 SJEDEĆIH MJESTA, PROSTOR CAFFE BARA RASPOLAŽE S 48 SJEDEĆIH MJESTA, TERASA RASPOLAŽE S 32 SJEDEĆA MJESTA. UNUTRAŠNJOST HOTELA JE KLIMATIZIRANA I IMA BESPLATNI INTERNET U CIJELOM PROSTORU.

HOTEL KLEK U SVOJOJ PONUDI PREFERIRA DOMAĆU KUHINJU, ODNOSNO JELA NAŠEGA KRAJA (JELA S KISELIM KUPUSOM), ALI TAKOĐER U PONUDI IMAMO I SPECIJALITETE KUĆE ( gdje se mogu izabrati jela od raznih vrsta mesa, ramstek, biftek, teletina) I ZA ONE KOJI NE VOLE MESO IMAMO U PONUDI PASTRVU I LIGNJE, JELA S ROŠTILJA I PIZZE. OD SLASTICA IMAMO U PONUDI RAZNE VRSTE PALAČINKI I DOMAĆE KOLAČE (PITE, SAVIJAČE).
U RESTORANU HOTELA SE MOGU ODRŽAVATI DOMJENCI, RAZNE ZABAVE KAO ŠTO SU VJENČANJA, ROĐENDANI, KRSTITKE, SVEČANI RUČKOVI I VEČERE, MATURALNE ZABAVE, I MNOGE DRUGE USLUGE PO ŽELJAMA NAŠIH GOSTIJU.

PODACI ZA KONTAKT:
ANA MAGDIĆ 091-364-1545 mail madig-mreznica1@ka.t-com.hr
KATARINA RUŽIČIĆ 091-364-1555 mail hotelklek@gmail.com
HOTEL KLEK tel i fax 047/522-233

Copyrights © 2015. Madig Mrežnica d.o.o.