Restoran

photodune-6672566-pizza-m

Restoran hotela Klek za vas izabire samo ono najbolje od ogulinskog kraja.

Naglasak prvenstveno stavljamo na domaću kuhinju, specijalitete lokalne tradicije (paleta delicija s kiselim kupusom u glavnoj ulozi) i specijalitete kuće (mesna jela: ramstek, biftek, teletina). Za one čije nepce više voli riblje okuse pripremamo pastrvu.

 

Na svoje će doći i ljubitelji roštilja i pizze, dok šećer dolazi na kraju – svoje ogulinske dane zasladite svevremenskim klasikom, palačinkama, ili nekim od domaćih kolača (pite, savijače).

 

Dobro jelo sljubljuje se sa dobrom kapljicom, pa smo vam stoga osigurali veliki izbor vina i vinsku kartu za odabir.

 

U restoranu u finom zalogaju može uživati do 80 ljudi koliko restoranski prostor ukupno broji mjesta. Aperitiv ili drugo piće po izboru popijte u hotelskom caffe baru koji uključuje 48 sjedećih mjesta.

 

U svježoj domaćoj hrani posebno je lijepo uživati na svježem zraku, naravno, kad vremenske prilike to dopuštaju. Sunčane i tople dane iskoristite za obrok na terasi restorana koja može ugostiti do 32 osobe.

 

Restoran Hotela Klek idealno je mjesto za održavanje svih vrsta događanja koja okupljaju veći broj ljudi. Lokacija je osobito bitna za organizaciju bilo kojeg tipa okupljanja.

 

Domjenci, zabave, rođendani, vjenčanja, krstitke, maturalne zabave i mnoge druge vrste svečanosti ovdje će pronaći skladan, opuštajući ambijent koji se lako prilagođava specifičnoj vrsti prigode.

Copyrights © 2015. Madig Mrežnica d.o.o.