Proizvodnja

Kvaliteta je motiv kojim se vodimo u svakom segmentu proizvodnog procesa.

Omiljeni gost novogodišnjeg blagdanskog stola kao neizostavni dio sarme, ali i rado serviran tijekom cijele zime kao dodatak jelima od graha ili mesnim jelima – kiseli kupus prava je gastro zvijezda u svim krajevima Hrvatske. Pritom se posebno izdvaja područje grada Ogulina i šire okolice gdje se kupus uzgaja već dugi niz godina i, tradicionalno, najvećim dijelom prerađuje u kiseli.

Svaki gurman potvrdit će da je domaće ujedno i najbolje. Lokalno, priređeno na prirodan način, bez sintetskih dodataka i onako kako su nekad pripremali naši stari… Madig kiseli kupus je istinska domaća delicija i to po svim navedenim karakteristikama.

Izvorna sirovina i izvorna receptura jamče i izvorni okus. Prerada svježeg kupusa odvija se postupkom prirodne fermentacije. Naš proizvod čine samo tri osnovna sastojka: kupus s domaćeg područja, sol i voda.

Izraz ”od polja do stola” danas se u prehrambenoj industriji često koristi, ali se jednako često iza njega krije potpuno drugačija narav proizvodnje koja ne opravdava tu tvrdnju. No, to nije slučaj s našom proizvodnjom. Madig kiseli kupus i ostali proizvodi iz Madig asortimana sa garancijom i postojanošću stoje iza svake riječi tvrdnje ”od polja do stola”. Madig svoj uspjeh temelji na zaokruženoj proizvodnji – od uzgoja i otkupa, putem prirodne fermentacije u betonskim bazenima, sve do vakumiranja u gotovi proizvod koji zadržava sve nutritivne vrijednosti.

Kvaliteta je motiv kojim se vodimo u svakom segmentu proizvodnog procesa. Naša proizvodnja kiselog kupusa odvija se prema bitnim suvremenim standardima uvedenim međunarodnim certifikatima ISO 9001:2015, za sustav kvalitete, ISO 14001:2015, za sustav upravljanja okolišem te HACCP za osiguranje zdravlja i sigurnosti konzumenata. U skladu s tim, tvrtka je 1.6.2017. donijela Politiku kvalitete, zdravstvene ispravnosti i upravljanja okolišem.

Nakon završetka fermentacije, vadi se kiseli kupus te se daljnjim postupkom prerade i pakiranja dobivaju gotovi proizvodi:

1. Madig kiseli kupus glave
2. Madig kiseli kupus rezani 500g
3. Madig kiseli kupus mix za sarmu 1000g
4. Madig kiseli kupus rezani u rasolu 1000g
5. Madig kiseli kupus rezani u rasolu 5/1

6. Madig kiseli kupus rezani u rasolu 18/1
7. Madig kiseli kupus glave u rasolu 15/1
8. Madig kiseli kupus s maslinovim uljem i češnjakom 500g
9. Madig kiseli kupus s bučinim uljem i češnjakom 500g
10. Madig kiseli kupus s češnjakom i maslinovim uljem 500g

Na hrvatskom tržištu naše proizvode možete pronaći u gotovo svim većim trgovačkim lancima, a dio proizvodnje se i izvozi na europsko i sjevernoameričko tržište.

Copyrights © 2015. Madig Mrežnica d.o.o.